Η οφθαλμολογική κλινική του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» εξειδικεύεται στα ογκολογικά οφθαλμολογικά περιστατικά, στις χειρουργικές επεμβάσεις οφθαλμοπλαστικής – δακρυϊκή συσκευής – κόγχου – βλεφάρων , καθώς και στη χειρουργική επέμβαση του στραβισμού και του καταρράκτη. Τα χειρουργεία μας τελούνται στο κτήριο του ΓΑΟΝΑ “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ” και στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ». Λόγω της ιδιαίτερης εξειδίκευσης που απαιτείται για την αντιμετώπιση των ιατρικών αυτών περιστατικών δεχόμαστε παραπομπές ασθενών από όλες τις υγειονομικές δομές ανά την επικράτεια.
Για τις πρωινές εργαστηριακές εξετάσεις και για τα απογευματινά ιατρεία θα συνεχίζετε να κλείνετε ραντεβού τηλεφωνικά στον αριθμό 14500 ή μέσω Διαδικτύου, στο www.14500.gr.
You can see how this popup was set up in our step-by-step guide: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/
